Produsele noastre

Segmente de piata:

Kaydara are disponibilitate tehnica sa produca ambalaje ce acopera majoritatea segmentelor de piata unde se preteaza cartonul ondulat- prin excelenta industria mobilei.

  • Mobila si produse din mobila
  • Produse electrice si electronice
  • Industria auto
  • Produse agricole
  • Produse alimentare
  • Marochinarie
  • Transport

Categorii de produse/tip de ambalaj

Produsele Kaydara sunt cutii de ambalaj din carton ondulat, de diverse tipuri, marimi, nuanta, tiparite sau nu, conform cu standardele FEFCO si cu cerintele clientilor. Toate produsele firmei se caracterizeaza prin nivel inalt de calitate si executie.

 

Cutii clasice fabricate din foi de carton ondulat de diverse tipuri si calitati. Sunt produse versatile, utilizate pentru ambalarea unei game largi de produse precum mobila, auto, produse electrice, electronice si de telecomunicatii, bauturi, mancare, etc.

Cutii stantate foile de carton onlulat sunt taiate la diverse dimensiuni ce se preteaza , deasemenea,  pentru ambalarea unei game vaste de produse de diverse sorto-tipo-dimensiuni- de la mobila, produse electrocasnice pana la dulciuri, mancare, pizza, etc.

 

Honeycomb

Kaydara este importator si furnizor pe piata locala de panouri fagure- Honeycomb, utilizate in diferite solutii de ambalare, dar si ca material de umplutura in variate aplicatii in industria mobilei si alte segmente industriale.

Fiind prin excelenta un material ecologic, utilizarea acestui material pe scara larga este sustinuta si de alte caracteristici intre care: raport excelent greutate/rezistenta, izolare termica si fonica, versatilitate. Fiind utilizat intotdeauna in interior- aproape niciodata vizibil pentru utilizatorul final, panoul de Honeycomb este denumit “forta nevazuta din interior”.