Despre
noi

Steve Jobs spunea că ”ambalajul poate fi o scena de teatru, poate crea o poveste".

Noi, echipa Kaydara, ne-am asumat din 2003 rolul de a scrie, cu fiecare ambalaj produs o poveste despre calitate, cantitate și, mai ales, despre muncă în echipă. În epoca vitezei, a comenzilor și livrărilor în întreaga lume, a pune preț pe ambalaj nu ține de superficialitate, ci dimpotrivă, de profunzime și de grijă pentru detalii.

Suntem conștienți că nu ambalăm doar produsele ci și visele, munca și obiectivele clienților noștri și că acestea trebuie să ajungă în siguranță la destinație. Din respect pentru conținut, prețuim fiecare ambalaj livrat.

Pentru că povestea noastră, e compusă, ca un puzzle, din zecile de mii de comenzi livrate, din sutele de clienți mulțumiți și, mai ales, din cei aproximativ 30 de angajați, care au făcut posibil succesul nostru.

Societatea Kaydara a crescut treptat, firesc, iar la baza dezvoltării noastre a stat mereu calitatea dar și capacitatea de a face față cu brio unor comenzi mari. Din spațiul nostru de producție de 6000 de mp pătrați, sunt livrate zilnic mii de ambalaje, de diferite dimensiuni și forme, în funcție de cerințele clienților noștri care activează în cele mai variate domenii: de la industria mobilei, la industria alimentară.

Urmând principiul american ”thinking outside the box”, ne-am adaptat în permanență pieței și nevoilor clienților, am creat, am inovat și am gândit mereu ” în afara cutiei” și a limitelor, pentru a putea pune în cutiile noastre marca Kaydara:

siguranța, calitatea și profesionalismul serviciilor oferite


Dispunem de utilaje care permit realizarea unor ambalaje de mari dimeniuni, pentru că în producție mărimea chiar contează. Și, dincolo de partea tehnică, pe care o perfecționăm în continuu, ne place să ne tratăm clienții nu doar ca pe niște parteneri, ci și ca pe niște prieteni, pentru că relațiile noastre contractuale se bazează pe încredere, seriozitate și sprijin reciproc.

 

Pentru mai multe detalii - CONTACTEAZĂ-NE

Vă rugăm să completați acest câmp.
Vă rugăm să completați acest câmp.
Vă rugăm să completați acest câmp.
Vă rugăm să completați acest câmp.
We use cookies
Acest website folosește tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze in parametrii optimi dispozitivului dumneavoastră, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.